/ Allmänt /

090530

Hejhej!

Jag har varit urdålig på att uppdatera mig denna veckan, har varken orkat eller haft tid. Vi haft så mycket i skolan nu de senaste dagarna.
I dag så kom Frida till mig och vi låg på min altan och solade i det fina vädret och snackade skiit :D, när klockan var runt fyra så åkte jag och hämtade Anni i Harplinge och vi åkte för att kolla på min lilla katt som jag ska köpa i slutet av nästa vecka, den var så sööt.  Har inga bra bilder än men det kommer jag lovar.
Imorgon så ska jag till stallet och rida Carelia och sen så har Emma fylt år så vi ska ha lite släktkalas för henne.  Puss

                              Jag och frida förra sommaren :)
                             


// Malin

/ Allmänt /

090525- I skolan

Hallåå :) Sitter i skolan just nu och klickar runt på olika hemsidor. Är ute efter ett par nya solbrillor och tror nog jag har hittat dem ;D Vi har egentligen Tyska nu men läraren är inte här :] Helgen har varit prima :) I tordags kom Anni hit vid halv sju tiden och vi begav oss bort till minigolfbanan. Jag vann med 2 poäng så Anni fick bjuda på glass, haha :) Hon följde sedan med hit och vi satte oss en stund vid datorn ;D Det var skööj :)

I lördags var jag och käkade pizza med Astrid, Ellen, Frida och Madde. Kollade också lite Robinson och blåste sopbubblor ;D Haha :) Sedan åkte några av oss vidare till Martine, så en lyckad lördagkväll (:

bilder kommer!
/ Allmänt /

090521

Hejj!

Idag så är jag seeg , har varit i stallet och morgonfodrat men det är inte därför jag är trött utan från min och Annis lilla resa till Göteborg. Men vi hade skeetakul iallafall, provade kläder i var enda affär nästan :).
Vi kom dit vid halv två och redan vid kvart i två så var i full gång. Vid halv fyra så satte vi oss vidr Espresso House , mycket mysigt. Satt väl där i 30 min sedan var i fullgång igen, vi letatde efter Indiska hur länge som helst för jag ville köpa en grej där. Fråga folk vart de låg som riktiga turister men alla verkar vara lite tröga där uppe för ingen visste vart  de låg, men vi hittade tillslut.

När klockan var sju så träffade vi mina föräldrar och satte oss inne på en restaurang och åt, det var riktigt gott.
Sen åkte vi hem vid halv tio, det var en toppen dag hoch hittad en heldel kläder blandannat min avslutningsklänning. Hade lite panik i bilen upp för jag hade verligen inget att ha på mig på avslutningen men allt som saknas nu är bara ett par skor.
Ni får se i nästa inlägg vad jag köpte för något.

I kväll så ska jag och Anni hitta på något och kanske Astrid om hon vill, Puss                                                       

                                 

                               
                  
Hade jätterooligt vi måste göra om det snart :)

// Malin