/ Allmänt /

28 december 2010

Har precis kollat på den nya Narnia filmen ,, jag och min lillasyster har varit ganska galna i de filmerna redan från när första filmen kom ut på bio. Så det var  ju bara ett måste att se denna också, jag tyckte den var jättebra och för er som sett de andra så kan jag verkligen rekommendera er att se den!! 

Fast jag är sådan att jag gillar inte när det kommer en massa nya skådespelare ,, och när de gamla inte längre är med ..Så det var mycket synd,, sakande Peter och Susan. Tycker faktiskt att de hade kunnat få vara med lite mer :( ./M

/ Allmänt /

27 December 2010

Idag har jag verkligen inte gjort mkt,, i alla fall inte mellan elva och fem. För klockan elva vaknade jag idag och då kollade jag på Rädda Willy,, älskar verkligen de filmerna. Dagen fortsatte med ännu mer film och sen klockan fem så tog jag bussen in till stan och tränade,, så nu är jag verkligen helt slut i vartenda muskel i hela kroppen.. efter det så tog jag och Cissi bussen till Sara där vi har käkat gurka och morötter med dipp så det stod ut genom öronen på oss ..  Sen så spelade vi fia med knuff, haha. Men jag förlorade som vanligt,, det var ju mindre roooligt.. 
 
/M 

 

/ Allmänt /

Julklappar

Tänkte att jag kan slänga upp lite bilder på vad jag fick i julklapp år,, eller förra året hihi det är ju bara fyra dagar kvar till nästa.. Sjukt vad tiden går fort,, Men vad fick jag egentligen ??
Jo,, följande:

En buddha ,, hihi
En locktång
Ett par skor
En choklad korg
Gossip Girl s3
Vampire Diaries s1
Sex And The City 2
Två av Kenzas ringar 
En massa kex choklad,, haha morfar är för gullig
Pengar 

Ja det är väl vad jag kommer ihåg just nu ,, kan ha glömt något :P