/ Allmänt /

27 maj 2010

Samhällen är nu iväg skickad och spanska np är klara, väskan är nästan packad mitt liv känns bara så himla bra just nu (a).
Åker imorn så kanske blir ett lite bloggande precis innan jag sticker men om inte så ses vi inte på en vecka från nu, puss!!

/M

/ Allmänt /

26 maj 2010

Är så jävla skol trött nu, man tror att alla läxor kommer ta slut men då överraskar lärarna en med ännu en ny till  samma vecka som vi slutar.. Det Gillas inte :S. 
Behöver verkligen komma bort en vecka för jag tror inte jag hade klarar av en till. Imorgon så är det np i spanska är as nervös för att få IG på det försöker förbereda mig här hemma men går inget vidare. Ska kolla på film nu tror jag ska sen sova har typ inte sovit alls mkt de senaste dagarna har bara pluggat, haha men naturprovet är i alla fall klart xD.

/M  

/ Allmänt /

25 maj 2010

Plugg Plugg Plugg !!
Skulle börjat plugga direkt när jag kom hem igen men blev inte riktigt som jag hade tänkt somnade istället och vaknade vid sju, PANIK !!..
Ska läsa det en gång till innan jag ska sova men sen så skiiter jag i det jävla natur provet.
Ska bara få helt klart min Samhäll och sen så har vi bara ett np prov kvar :D
Kom precis på en sak, jag åker på semester om tre dagar och jag har varken börjat packa eller tvätta :P , kollade vädret precis och det ska vara typ 29 grader varje dag (a)..
/M