/ Allmänt /

29 november 2010

Hejsan!
Skolan började halv två idag, ganska gött. Men inte fick man sova länge för de,, pluggade hela morgonen.. Och ändå har man inte börjat kolla på spanska glosorna tills imorn.. Men fick i alla fall tillbaks min inlämning och blev faktiskt ganska nöjd med resultatet speciellt när jag trodde det hade gått riiktigt dåligt.

Frida har varit här, har försökt hjälpa henne med geografiredovisningen :P . Nu blir det lite mer plugg sen sova !

Fram till lovet har vi bara: 
psykologiprov 
rättskunskaps prov 
svenska tal 
organisationsredovisning 
 matteprov
religion
Och
Ledarskapsprov
 Och vi går knappt tre veckor, jippi!!

/M

/ Allmänt /

Nu är det jul här i vårt hus..

Börjar få riktig mycket jul känsla nu när alla stjärnor är upp i fönstren. Är bara tre veckor kvar sen så blir det lov, gött.
Igår var en riktigt rolig kväll , först var vi hos Cassi och firade henne sedan åkte vi på fest på kvällen, idag är jag lagom trött.. Var i stallet och fodrade klockan sju imorse,, nu blir det snart att fixa mig för ska till kusin vitamin ikväll :D.

/M

/ Allmänt /

27 november 2010

Vill börja med att tacka Nathan för igår hade verkligen sjukt kul!

Gårdagen började med skolan sedan utvecklingssamtal, så kom hem vid två. . Klockan tre var jag i stallet, gjorde mitt organisationsarbete där sedan hemma igen vid fem ,, då blev det lite paniik för bussen in till stan kom vid sju. Fikade med Anni inne istan och sedan åkte vi hem till Nathan där det var sjuukt rooligt.
Om hem halv tre i natt ,, fick sova knappt tre timmar för halv sju ville hästarpollarna ha mat  i stallet. Har sedan haft helgjouren fram till klockan ett idag. nu är jag äntligen hemma!

/M

Galet snygg bild jag hittade på mig och Anni, Haha..


/M