/ Allmänt /

17:30

 

Då ha skolan börjat igen,, vad kan man säga? Det är ju kul att träffa alla igen men själva skolarebete och lektionerna hade man ju kunnat hoppa över..  Hade världens mysigaste håla idag Jag NAthan Cissi Cassie Elin och Hanna åkte hem till Cassie och åt chips popcorn och kollade på Ariel.. Det var riktigt mysigt ,, borde bli en liten tradition.. Kanske blir en ny dDsney film i veckan ,, haha. 

Hade vår andra filosofi lektion idag,, man blir ju helt konstig i huvudet av dem.. Hjärnan bara snurrar och tankarna flyger runt.. Jag menar hur vet vi att vi egentligen existerar tänk så är detta bara någons dröm?? 
  hade detta varit en dröm så hade jag hoppats att de hade drömt något roligare för just nu står städning på schemat.. Plus att jag är på väg att bli sjuk .../ Allmänt /

17 augusti 2011

Detta var då sista dagen innan skolan börjar. Och den kunde inte spenderats bättre,, blev stan med kusinen min..
Kommer sakna henne så sjuk mycket när hon åker :( .. Hon ska vara i ett helt år i Berlin .. Så om vi int eträffas innan hon åker så kommer vi inte träffs på  väldigt länge. .

Blev lite shopping och sedan lunch på Roberts.

Försöker lista ut vad man ska ha  på sig imorgon,, det är så sjukt svårt för ena stunden är det regn och kallt och sen 5 min senare bli det värsta strandvädret... KUL ATT MAN ENLIGT SCHEMAT GÅR TILL HALV FEM IMORN !!!  Härlig skolstart :(( .. 


 

/ Allmänt /

JAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

 SOLSIDAN KOMMER TILLBAKA!!!!

De ska göra en till säsong av Solsidan,, det är ¨något utav de roligaste programmet som någonsin gjort. Så nu kommer man få skratta tills man gråter på söndags kvällarna igen , haha !!


Vi kommer få skratta till “Solsidan” igen!