/ Allmänt /

hahaha

Hahah ni måste bara se detta klippet , så jävla roligt!!
Ellen Degeneres är så sjuk rolig, älskar "jaspers" smile, haha kan inte sluta skratta.
/ Allmänt /

20:10

Det kommer bli en lugn fredags kväll för min del. Känner mig sjuk, är jätte förkyld och har ont i halsen,, så hoppas att jag mår bättre imorn för då är det nyår. Haha för er som inte redan viste det ..
Blir film och godis som står på schemat ikv. Imorn så kväll så ska vi vara några stycken här och äta god mat och sedan så drar vi på fest. Så imorn blir det att städa och laga mat som står på schemat antagligen handla också. Så får verkligen inte känna mig dålig.
Sitter och kollar runt på olika hemsidor på saker som jag vill ha bland annat en utav Marc Jacobs parfym den luktar så otroligt gottt. Kanske blir att man beställer hem den,, det är så mycket smidigare att beställa från internet och det ärmycket billigare så det är ett tips.
neh nu ska jag starta en film och fylla godis skålen, ses..
image description
/ Allmänt /

30 december 2011

Då var det näst sista dagen på år 2011 och hur spenderades den?? Jo jag kan säga att den hade inte kunnat vara bättre,, dagen började med att jag gick upp väldigt tidigt. redan klockan NIO,, och jag gillade det inte. Sen kom Anni och Agneta och hämtade mig lite innan tio,, asså när jag gick ut i till bilen så kändes det precis som jag vaknat, jag var sjukt trött och såg säkert ut som en ZOMBIEE.. HAha neh men piggnade till i bilen som gick mot stor staden HALMSATD. Vi gick direkt till Resia och bokade vår resa. Det ska bli så jäkla sköönt att komma iväg , längtar redan!!
Blev även en fika på stan,, sedan så åkte vi till Maxi och självklart så skämde jag ut mig riktigt ordentligt....
Jag fattar inte hur jag alltid lyckas..
Kom hem vis ett tiden och somnade som en stock när jag kom hem,, men har även hunnit kolla några avsnitt av Buffy, den serien är riktigt bra.
Alltså detta har varit en bra dag.. Helt galet vi ska till TURKIET!! HAhah älskar att vi gör saker så spontant också..