/ Allmänt /

31 juli 2011

Vad hände med vädret?? Det har varit jätte fiint strand väderhela dagen men 15 min innan jag skulle sluta så öppnar sig himlen  och det piss regnar..  Fan va glad jag blir.. JAg som planerat  hur jag skulle åka ner och bad och steka hela eftermiddagen på stranden ´,, försöka få tillbaka lite färg. För just nu är jag blekast i stan.

Får väl börja fixa mig för kvällen eftersom vi ska ha gäster ikv, måste även städa rummet men vem fan vill göra det när man städat i 8h redan??? vi hörs!
 
/M


/ Allmänt /

30 juli 2011


HAllå mina vänner!
Har inte bloggat ngt men det beror på att jag jobbar och därför händer det inte så mycket mer än att jag äter och sover haha.. Neh men detta är sista helgen sen så kommer det bli lugnare hoppas ja i alla fall. Så imorn är i alla fall enligt schemat den sista dagen som jag börja klockan fel på morgonen, fy fan va gööttt! Ni fattar inte en sådan lycka. Men jag jag ska ju ta mig igenom morgondagen,, men hoppas att den går fort.. Sen nästa vecka jobbar jag bara ett pass varje dag, men allt är bättre än två , haha..

Nästa vecka ska bli så jäkla roolig, och det händer så mycket i lilla lilla Halmstad.. SEs


/M

/ Allmänt /

måndag

Nu ska jag kolla film som alltid, haha. Nej men jag är sjuk trött efter en lång dags arbete.. 
 Har tre nya filmer Twelve, The Fighter och Letters to Juliet. Alla är nya filmer så hoppas de är bra, vet bara inte vilken jag ska börja med. Snacka om att jag har stora måndags problem, haha..
Hoppas alla har en galet bra mångdags kväll!

/M
/M