/ Allmänt /

31 januari 2012

Klockan är snart elva och jag borde verkligen sova, fattar egentligen inte varför jag sitter här..
Skoldagen kan ha varit lång, det skulle den i alla fall vara men så blev det absolut inte.. Kom till skolan ett tag innan vi började sedan så visade det sig att vi princip inte hade någon lektion.. Man blir så trött!
Men i stället så kom jag och Challe fram till vad vi ska göra för film i webben och det ska bli så jäkla roligt. Sedan så kom jag och Anni jätte långt med vårt PA arbete, så jäkla roligt.
Kom hem ganska tidigt idag och har verkligen inte  gjort ngt speciellt förutom att träna..
Neh nu måste jag verkligen sova, börjar tio över åtta imorn,, inte roligt.. är alldeles för tidigt för mig..
/M

 

/ Allmänt /

härlig dag !

Idag har varit en riktig härlig dag, känner att jag kommer somna som en stock ikväll.
Dagen började med att jag gick upp vid åtta, sedan så hämtade jag upp Anni och sedan så stack vi in till stan för att käka frukost. SÅ det blev en riktigt god frukost på Scandic. Jag älskar hotell frukost det är nog något utav de bästa som finns. Så där satt vi i fyra och en halv timme och snackade. HAha vi åt inte hela tiden men kändes nästan som det jag var så jäkla mätt när jag ut där ifrån. Så detta kommer nog hända lite oftare.
Jag kom hem vid ett tiden och då somnade jag i soffan, vaknade vid tre och då åkte jag och Frida in till TK och tränade. Kom hem för en stund sedan, har hunnit duscha och käka så nu känner jag mig fräsch igen.
Och nu ska jag bädda ner mig med en härlig bok och en kopp te och sedan vänta tills Wallander börjar klockan nio!
Alltså vilken toppen dag detta ar varit!
/M
/ Allmänt /

29 januari 2012

Jag läste ut boken Hungerspelen för några dagar sedan. Och ni måste bara läsa den, man fastnade i den från första början. Det är riktigt riktigt Bra! Vill bara läsa fortsättningen men
Bok två var redan utlånad. Är ganska kul att den snart kommer komma ut
på bio,, längtar!!