/

ledig

Jag är nu äntligen ledig i två dagar. Och jag ska ta vara på dem på bästa sätt och åka på en mini semester. Ska bli riktigt mysigt. Vi åker ett härligt gäng till Fegen för Issa har hus där och vi hoppas på sol så vi kan bada. Men även om solen inte kommer titta fram så gör det inte så mycket. För det kommer bli kalasbra dagar ändå. 
 
 
 
 
 
/M 
/

Lunch

Kom precis tillbaka till jobbet från min lunch. Anni hämtade mig här på jobbet och så åkte vi till stan och lunchade. Vi satte oss och åt på bulls uteservering, Gick sedan lite i affärer och jäkla med folk det var i lilla Halmstad idag. Det är väl för vädret är så dåligt så då åker alla turister och tröst shoppar, haha. Själv så hittade jag ingenting. Eller egentligen så letade jag knappt, tänker spara mina pengar och i slutet av sommaren istället åka till Stockholm eller Göteborg.

/

31 november?

Eller? Är det verkligen bara juli månad? Känns mer som november. Men jag har det bra här på jobbet med levande ljus och nybakade frallor från Östras och en massa trevliga gäster. Och utanför både ösregnar, åskar och blåser det.