/

31 oktober 2012

 
Dagen börjar idag med en nyttig och god smoothie. Skulle ha börjat jobba nu klockan tio men det blev lite ändrat här i sista sekund så kommer inte börja fören klockan fyra. Det är både bra och dåligt att börja vid den tiden. Gött med slappe dag men man vill ju ändå på ngt sätt bara ha de gjort.. Hade ju varit mkt skönare att komma hem nån gång på efter middagen. Känns som man får mkt mer gjort då.. 
 
/

30 oktober 2012


VAd har annars hänt idag?? Jo jag har jobbat och efter jobbet så stack jag och mamma ut och pw. Efter det så tog jag mig en lite tupplur och sedan så hoppade jag in i duschen och mötte upp mina fina vänner i stan. 
 
/

äntligen

Jag har äntligen träffat mina härliga klass kompisar igen. Som jag har saknat dem. Vi har nu suttit några timmar inne i stan och fikat och pratat som galningar. Vi måste verkligen bli bättre på att träffas, men nu har vi varit duktiga och planerat in att ses nån gång nästa vecka.
 
På tal om ngt helt annat så tror jag nog jag saknar mitt långa hår. Tror nog jag planerar att låte de växa igen. Tror jag vill ha de som på bilden. Eller vad tycker ni långt eller kort?