/

sant

 
 
I lördags så va mina fina vänner här, jag hade lite middag och sedan så drog vi ut. De blev en väldigt trevlig kväll med mycket skratt. Jag har verkligen världens bästa vänner! ! 
 
/M 
 
 
/

galen vecka

 
Bild från förra året när vi festade nere i Lund på valborg
 
De va precis vad förra veckan va för mig. Hade saker varje dag som jag stressade runt på. Denna veckan blir lugnare och  jobbar bara fem dagar och man är ledig redan på onsdag. Var även ledig idag så kunde inte börja veckan på bättre sätt. Var på ansiktsbehandling så nu är man sådär snyggt röd i hela ansiktet, haha.Men la även till massage och det va så himla skönt och precis vad jag behövde. Annars så har jag faktiskt inte gjort speciellt mycket idag, bara njutigt av att vara ledig. 
 
/M 
 
 
/

måndag

 
 
 
 
Har precis ätit frukost och idag blev det yoghurt med pumpafrön och solroskärnor och sedan färska hallon, yummi och självklar en kopp te. 
 
Hade hoppats på fint väder idag eftersom jag är ledig. känner att lite färg i ansiktet inte hade varit helt fel. Satt på altanen men de va så sjukt kallt så gick in efter 30 min. Varför kan vi aldrig få vår?? Förra året vid den här tiden va de ju kanon väder..