/

torsdag

 
 
Idag så började jag klockan 8:00 och var på Ecco active inne i stan, där Ecco representanten visar upp vårens nyheter och kampanjer. De va intressant och nyttigt om man säger så , haha. Började sedan klockan 10:00 ute på Eurostop. Stack sedan och köpte lite träningskläder och nu är jag hemma. GÖTT! 
 
Imorgon är min första dag på nya jobbet, är "lite" nervös om man säger så. . Har precis fixat värmt en kopp te och ska kolla Veronica Mars innan de är dags för att sova. Haha nu blev ni väl förvånade? Jag som aldrig kollar serier, hihi. 
 
/ Om mig /

Shoppat

Jag har shoppat lite. Sprang nämligen in på intersport idag efter jobbet och köpte bland annat två tränings linnen. Kände att jag behövde några till eftersom jag tränar några gånger i veckan och de jag har tvättas konstant.
Jag tycker de är väldigt snygga så jag är riktigt nöjd med mitt köp.

 

/

onsdag

 
Tjenare! 
 
Har haft lite spa-kväll precis så nu luktar hela jag kokos, haha. Annars så har jag tränat och hämtat mamma från, vi åkte sedan och handlade. Käkat lunch sovit lunch, haha, städat rummet och haft spa-kväll. Och nu ska jag kolla några avsnitt Veronica Mars. Jag tycker det har varit en härlig onsdag. 
 
Imorn ringer klockan 6:00, va längesedan jag gick upp så tidigt.. Jag har väl blivit lite bortskämd med mina jobb tider de senaste 6 månaderna, haha. Så eftersom klockan ringer tidigt så ska jag sova innan halv tio ikv. Behöver verkligen mina 8h sömn.