/

trötter

 
Varför sitter jag uppe egentligen?? Borde verkligen sova. I natt så sov jag super dåligt tack vare att de blåste och imorgon ringer klockan åtta och jag behöver verkligen sova 8 h minst..  Har massa saker att fixa med imorgon,   borde t.ex. verkligen packa, vad då är ute i sista minuten?? Sen så måste jag fixa lite saker inne i stan. Ska också jobba och det hade ju varit skönt att hinna träna. Håller tummarna att jag hinner med allt och ska jag göra ett så måste jag sova nu. Natti Natti!
 
 
Så jäkla snygga frisyrer!
/ Om mig /

20:56

Tänkte visa lite vad jag köpte igår när vi va på gekås. Det blev en bok till resan köpte även en ansiktsmask och hårspännen. Och sedan ett par nya snygga hörlurar. Köpte lite annat snyggt med men visar er någon annan dag.

/ Om mig /

Torsdag

Dagarna bara flyger iväg och det är redan torsdag längtar som tusan till lördag!!!!

Har precis släng i mig en super god frukost och ska snart till Mariette och fixa en nagel. Klämde den nämligen i en låda på jobbet. Gjorde riktigt jäkla ont.. Sen så ska jag åka hem till farmor och hjälpa henne packa för hon ska flytta om några veckor. Så ser min torsdag ut än så länge.