/

HejsanSvejsan!

 
 
 
Är allt bra med er? Själv så rullar allt på som vanligt! Känns mysigt att det snart är jul, är oerhört pepp på julen i år, haha. Bakade lussekatter i lördags men vi åt nästan upp alla så får nog bli att baka snart igen, men jag gillar att baka så för min del så gör det inte så mycket. 
 
Sitter här nu med en ansiktsmask i fejan, har haft lite spa kväll. Man får ju ta hand om sig själv lite extra nu när det är så jäkla kallt ute, huden blir ju skit torr annars. 
 
Nej men imorn ringer klockan 07:08 igen, haha så typist mig att jag har räknat ut exakt hur lång tid det tar för mig att göra mig iordning. Så nu har jag 20 min att göra mig ordning för jobb, för när klockan är 07:28 borde jag gå ut till bilen annars kommer jag försent till jobbet , haha. 
 
/M 
/

1 år sedan

 
 
 
 
 
För exakt 1 år sedan så packade jag och Anni bilen och drog upp till Stockholm. Gick på en helt galet bra konsert med 50 000 andra och dansade som en galningar, haha. Det blev mycket shopping och goa fikor och luncher på mysiga restauranger. Men vi hann även med att festa på några av Stockholms bättre klubbar. Fyra grymma dagar blev den lilla trippen sedan lyckades vi också köra fel när vi skulle hem.. Är ju inte direkt förvånad, hah.
 
1 år har gått fort och mycket har hänt men känner att det snart är dax för ännu en tur till vår underbara huvudstad!
 
 
 
 
/M 
 
/

Heja Sverige!