/ Nöjen /

Alanya
Har nu kommit hem från 1 vecka i Alanya. Haft en så jäkla härlig semester med min syster Emma. Haft strålande sol och 30 grader varje dag. Men känns konstigt nog inte som semestern är slut riktigt ännu för nu väntas det en grym helg i Göteborg. Så det är bara att packa upp resväskan tvätta och sedan packa den igen. 

Kram 
/ Nöjen / Om mig /

Lägenheten
Den börjar sakta men säkert bli färdig, är lite små saker som ska upp på väggarna. Men annars så skulle jag säga att min lilla lägis faktiskt nu är något jag kallar hem. Känns så skönt! Och jag trivs otroligt bra. 

Sitter nu och käkar frulle på jobbet och sen efter jobbet så ska jag fixa det sista inför resan!!
/ Nöjen / Om mig /

Göteborg

Igår blev det en heldag i Göteborg, så jäkla underbart väder och att bara strosa runt med sina fina vänner och sitta på soliga uteserveringar är ju helt fantastisk. Blev lite shopping, god mat och mkt skratt. 

Eftersom det även var Göteborgsvarvet så var hela stan full med folk. Och duktiga Malin sprang hela loppet och på en jäkligt bra tid. Sen på kvällen så tog vi spårvagnen tillbaka in till stan och satte oss och käkade på en trevlig uteservering. Som sagt jag hade en galet bra dag! 

/M