/ Allmänt /

28/2

Sista dagen i februari, det betyder att det inte är så långtid kvar innan fjärde boken av Twilight serien kommer ut, som jag är helt galen i om ni vill veta :). I dag så har jag varit i stallet hela dagen, hade min två tjockisar att ta hand om. Det var riktigt vårväder ute, jag vill ha sommar nu, få gå i fina sommar kläder och kunna ligga på stranden och fixa solbrännan. 

I taket lyser stjärnona ska visas i Halmstad trots att den egentligen inte skulle , vill verkligen se den. Och åka in till stan shoppa, det var typ hur längesedan som helst jag var inne i stan och köpte något. Om någon vill följa med och gå på bio eller spendera pengar så kommentera gärna. En anledning kanske är för jag inte skriver så mycket men det börjar ju bli skärpning på det nu.
Ska äta nu så Ses

                                                                                                                                                                                                   //Malin    


/ Allmänt /

Äntligen helg


Kom precis hem från stallet har skött om min stora klump, hon var helt galen på lektionen var längesedan hon var så pigg  det var som att rida på en tickande bomb, också skulle vi hoppa , ni kan ju bara gissa hur det såg ut .Det måste ha varit vårkänslorna som fick fart på henne eller något . Sedan i Skolan så var vi på badhuset och vi simmade 1000 meter det var ganska jobbigt men nu efteråt så känns det skönt, och det är äntligen helg vilket känns väldigt skönt trots att man ska spendera halva  tiden i stallet och andra halvan åt läxor, hade tänkt att kolla på Grey´s Anatomy nu Ses 

                                                                                                                                                            

          // Malin
/ Allmänt /

Ny design :)

Jag har en ny design och det är tack vare Anni, tack så jättemycket för den <3 :).