/ Allmänt /

31maj 2012

Godmorgon!
Jag ska strax gå upp men jag orkar verkligen inte. Idag är en sån dag då man bara vill ligga kvar i sängen och kolla filmdag. Men vi gör ju bara roliga saker i skolan nu så det är helt okej att åka dit. Idag ska vi ha studenttävling och sen ska vi träna på melodifestivalen.

Nu måste jag gå upp annars kommer jag få det jäkligt stressigt.

Ni får en bild från Turkiet

/ Allmänt /

30 maj 2012

Hejsan!
Idag åkte jag till skolan och där rensade jag mitt skåp och lämnade in alla mina böcker. Det är helt sjukt att jag snart inte kommer gå i skolan längre.. Efter det så fixade vi saker till melodifestivalen. Det kommer bli så sjukt kul på fredag när man får se alla andras låtar.

Efter det så åkte jag till stan och klippte mig och färgade håret. Så nu är den fula utväxten äntligen borta. Och jag blev riktigt nöjd med färgen.

Idag ska jag gå och lägga mig tidigt för jag är så sjukt trött och det känns som jag är på väg att bli sjuk och det vill jag verkligen inte :(. God natt!

/ Allmänt /

Bäst

Hade det så jävla bra i Turkiet, jag vill bara tillbaka dit nu!!

I söndags så blev det en tur ut till Tylösand för att kolla på balen. Fick lite panik eftersom jag själv ska gå den om mindre än en vecka. Hoppas bara att vädret blir bättre för regn och blåst vill jag inte ha..

Igår var det världens bästa systers födelsedag så då firade vi henne och släkten kom hit.