/ Allmänt /

Lov snart

Åå va härligt det är lov om bara några timmar :). Men ska först åka till skolan och ha en lektion , väldigt nödvändigt.. Så borde verkligen gå upp snart men sova känns som en så mkt bättre ide. Frida kommer tio i elva så har ju inte direkt bråttom. Nu ska jag ner och käka en stor god frukost, vi hörs !

/M

/ Allmänt /

25 oktober 2011


Hejsan!
Dagen har varit väldigt kort man bra. Känns verkligen som lovet närmar sig för vi gör verkligen inget vettigt i skolan,, inte för jag klagar,, gillar när det är så.
Men idag så hade jag först webbdesign sedan blev det träning klockan tolv och sen åkte jag hem. Känns så jäkla skönt att jag verkligen kommit igång med träningen ordentligt igen, men dock så känns det i kroppen att man har tränat fyra dagar i rad nu. Så imorn blir det vila. Sen så börjar jag sent imorn så jäkla gött så det blir sovmorgon, det gillas.

/M

/ Allmänt /

10;39

Sitter på svensk lektionen nu,, och vi har världens tråkigaste redovisningar.. Alla är jätte duktiga men ämnet är sämst, och man orkar verkligen inte lyssna..
Jag kommer säkert somna när som helst. Sitter och läser Posh24 för att hålla mig vaken. Nej fy fan va tråkigt detta är, känns som det aldrig kommer ta slut...